Niza's FotoPage
[img]http://1.srv.fotopages.com/1/19827426.jpg[/img]
By: Niza salleh

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Dec-2008 01:22 Email | Share | | Bookmark
Tour d'Langkawi

posing lagi
berehat d'tepi pantai
 
View all 45 photos...


Thursday, 18-Dec-2008 05:32 Email | Share | | Bookmark
Majlis Konvokesyen dan Penyampain Hadiah

 
Pelajar Terbaik
Sebelum buat persembahan
View all 7 photos...


konvoksyen nie diadakan pada 14 Nov 2008. majlis start pukul 7.45 mlm. so ari tu terpaksa la drive to office sebab nak balik awal. balik jer petang tu terus g amik adriana n danial kat umah pengasuh.. punya la excited dia. sampai jer terus jerit " ibu..... ibu...cikgu suruh kakak make-up" pakai " baju Kurung.
cakap la kat dia "ibu mana ada make-up" dia siap suruh call makcik suruh datang make-up dia " ibu call la makcik suruh makcik dtg umah kita, make-up kan kakak" " makcik kan ada make-up"
so sampai jer umah .. mandi kan dia and make-up la .....kelambut skit sbb dah lambat... suami ku biasa la bising... kita org sampai kat pkul 8... alhamdulillah majlis x start lagi.. so adriana pon g tukar baju sbb mlm tu dia nak perform... menari tarian apa ntah
ni video dia .... tapi sedih la sbb video x ada sound... camera lama ....



ni gambar terima sijil..... cewah


Tuesday, 18-Nov-2008 07:18 Email | Share | | Bookmark
Sunway Lagoon

 
 
 
View all 12 photos...
Ni gambar2 masa bawa dia org g sunway lagoon.... dah lama dah cuma x ada masa jer nak update kat fp nie... ari nie boss pon x ada.. kerja pon dah siap.. cewah... so ambil la kesempatan nie mengupdate fp nie..nak crita pon dah x ingat dah what happend on that day... tapi yg pasti kita org x enjoy sgt...mayb sbb ramai org sgt kot...pastu terjumpa plak pampers kat tepi pool ... lagi buat kita org x lalu nak mandi...tghhari kita org dah balik


Tuesday, 18-Nov-2008 06:13 Email | Share | | Bookmark
Family Day at Wet World Pedas Hot Spring

Gambar utk pertandingan mewarna kategori 5 -7 thn
pertandingan merwarna bermula
 
View all 6 photos...
on 8 Nov 2008 was my Company family day at Wet World Pedas Hot Spring. disbbkan nie la family day yg pertama so sanggup tu travel fr BB to Pedas. lepas subuh kita org dah kluar dah. so sampai kat pedas dlm kul 8.00 pagi. alhamdulillah perjalanan berjalan lancar.
sampai saja kat pedas baru teringat yg x bawa camera...rugi sgt sbb x dapat ambil gambar dia org tu.
nie pon dpt dari facebook officemate.
dah la baju swimming tu baru beli...makcik dia org yg belikan...baru jer gie ambik 1 day b4 family day tu...
adriana masuk pertandingan mewarna.. tapi x menang asyik tgk org jer...mayb sbb x biasa kot...
suruh dia masuk game lain dia dah x nak...nak main kat tempat lain..
mmg happy sgt dia org hari tu
adriana dari kul 9 dia masuk dlm air sampai la kul 4 baru naik...
adik naik awal skit mayb sbb dia dmm... x perasan yg dia demam masa nak balik baru la perasan
sian dia
masa family day ari tu cuma dapat consolation price jer... tunggu la sampai abis tapi no x naik2 gaik
huhuhuhuhuhu....grand prize LCD tv 42" ......
x per la maybe x der rezeki tahun nie.. insyaallah tahun depan kot hehehheh


Sunday, 22-Jun-2008 04:04 Email | Share | | Bookmark

My mum in the early day
My dad with his hair


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net